Камбуров: Ще се радвам да се съберат повече средства за Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Радвам се, че мога да помогна на Берое и вече не като футболист на терена", споделя Камбуров

Топ реализаторът в историята на българската елитна дивизия Мартин Камбуров ще се завърне на стадион “Берое” няколко месеца, след като прекрати кариерата си и изигра последния си мач за старозагорци. Берое организира специално събитие за последния си домакински мач за сезона, в което феновете ще аплодират Камбуров, който не успя да се сбогува подобаващо с привържениците на заралии.

Трима късметлии пък ще спечелят три фланелки с автограф на легендата на българския футбол от разиграна тобмола. Самият Камбуров заяви, че винаги му е приятно да се върне в Стара Загора и се надява да се съберат колкото се може повече средства за Берое от събитието с негово участие.

“Стелиян Попчев ми се обади, който сега е спортен директор. Каза ми, че зимата като си тръгнах, клубът претърпя криза и не сме се разделили както трябва. Решихме да присъствам на последната домакинска среща, да ми подарят някакъв плакет или да има някакво изпращане. В ситуацията, в която е клубът, ще се подпомогне отбора с тази томбола за моя фланелка. Радвам се, че мога да помогна и вече не като футболист на терена”, заяви Камбуров пред Дарик.

“На мен ще ми е приятно да се видя с публиката. Берое има основна част в моята приказка. И то точно срещу Локомотив Пловдив. Двата отбора, в които постигнах най-много и ми дадоха най-много. Винаги ще ми е приятно да се връщам в Стара Загора”, споделя Камбуров.

Легендарният нападател добави, че в четвъртък е провел разговор със Стелиян Попчев, който му е заявил, че има голям ентусиазъм от феновете на Берое и са продадени доста билети. “Ще се радвам да се съберат колкото се може повече средства за Берое”, добавя нападателят.