Карагър призова Клоп да заложи на Нунес срещу Евертън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дали мениджърът на "червените" ще се вслуша в думите на легендата на Ливърпул?

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър съветва Юрген Клоп да започне с Дарвин Нунес в дербито на Мърсисайд срещу Евертън тази събота. Уругваецът на разположение за първи път от три мача след отстраняването му заради глупавия му червен картон срещу Кристъл Палас и анализаторът на Sky Sports призова той да бъде върнат в стартовите 11.

Нунес започна положително кариерата си, отбелязвайки в първите си две официални срещи с Манчестър Сити в Къмюнити Шийлд и след това срещу Фулъм във Висшата лига. Той обаче направи глупава проява в първия си старт на “Анфийлд” срещу Кристъл Палас, като беше изгонен след сблъсък с Йоахим Андерсен.

Роберто Фирмино влезе като негов заместник и бразилецът се представи добре, вкарвайки два гола и асистирайки за още три в следващите три двубоя на тима. Следователно уругваецът е изправен пред трудна задача да измести нападателя предвид формата му.

Въпреки това, емблематичният централен защитник Карагър призова Клоп да се откаже от бразилския национал и вместо него да избере Нунес

Специалистът от Sky Sports написа в Туитър: „Пуснете го титуляр! Фирмино беше страхотен в последните два мача, но три мача за една седмица няма да са лесни за него. Нунес тренира и това е една от малкото позиции, които можем да освежим.“