Карагър: Роналдо ще стане на 38… вече не е същият играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Може и да бъркам, но нито един друг клуб в Европа не го иска", каза бившият национал на Англия.

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър даде мнението си във връзка с моментната ситуация на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед.

Както е известно, португалският национал няма желание да остане на “Олд Трафорд” от новия сезон, тъй като амбицията му е да се бори за трофеи и да играе в Шампионската лига, а това е нещо, което на този етап “червените дяволи” не могат да му осигурят.

“Винаги съм си мислил, че завръщането му в Манчестър Юнайтед бе странен трансфер. Усещах, че ще се стигне до подобна ситуация, въпреки че Роналдо се справя добре в отбора”, заяви Карагър пред “Скай Спортс”.

“Неговата кариера се удължи, защото е голям професионалист, но вече е на 37 години, а по време на сезона ще стане на 38. Не е същият футболист, остава голям голмайстор, но не е същият играч вече. Може и да бъркам, но нито един друг клуб в Европа не го иска”, продължи бившият английски национал.

“Не виждам как Манчестър Юнайтед може да се освободи от него, защото никой не го иска. Ако питате Тен Хаг, не вярвам, че го иска. И не съм сигурен, че в съблекалнята на Юнайтед искат Роналдо в този момент”, каза още Джейми Карагър.