Катар и Еквадор дават старт на Световното първенство!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима ще открият Мондиала с двубой помежду си, който започва от 18:00 часа.

Дългоочакваният момент най-после настъпи! Време е за старта на Световното първенство по футбол!

Националният отбор на Катар, който е и домакин на големия форум, ще премери сили със състава на Еквадор в откриващия мач на Мондиала.

Двубоят между двата тима стартира от 18:00 часа, а преди това ще има бляскава церемония, която се очаква да е близо два часа.

Това ще бъде първото Световно първенство, което ще се проведе в арабска страна, а това предизвика широк отзвук и редица дискусии.

Трябва да се отбележи още, че за последен път форумът ще се състои с 32 тима, тъй като занапред отборите ще бъдат 48.

Макар и предстоящият сблъсък между Катар и Еквадор да не е сред най-вълнуващите мачове на хартия, двата отбора ще се постараят да опровергаят прогнозите и да предложат вълнуващо начало на Мондиала.

За Катар това ще бъде първо участие на подобен голям форум в тяхната история и отборът ще направи опит поне да излезе от групата си.

Тимът на Еквадор пък също е амбициран да тръгне добре и да зарадва своите фенове с победа още на самия старт на Световното.

Един от водещите ни букмейкъри – Winbet.bg, дава леко предимство за успех именно на “Ла Три” с коефициент от 2.38 срещу 3.64 за домакините от Катар. Равенството пък е със ставка от 3.21.

Прогнозата на типстърите на 7Спорт е, че в мача няма да има висока резултатност, а също така, че Катар няма да загуби двубоя.

Ето е вероятните състави:

Катар: Ал-Шееб, Куки, Ал-Рави, А.Хасан, Мигел, Хатем, Ал-Хейдос, Будиаф, Ахмед, Афиф, Али

Еквадор: Домингес, Пресиадо, Торес, Инкапие, Еступинан, Кайседо, Груесо, Плата, Мена, Валенсия, Естрада