Добави коментар
"Евротурнирите ще отминат и ако подхождаме и занапред така, не ни чака нищо добро"

Треньорът на Арда Николай Киров остана крайно недоволен от показаното от неговия тим в двубоя с Ботев Враца в първия кръг от новия сезон на efbet Лига. Кърджалийци направиха 0:0 при гостуването си, а специалистът сподели след срещата, че играта на Арда през първото полувреме е била безобразна.

„Мога да коментирам едно безобразно първо полувреме. Отървахме се да не допуснем гол. Нямаше човек на терена, който да е мотивиран и готов за този двубой. Това е психологическа гледна точка, с която ние треньорите  трябва да се справим. През второто полувреме малко живнахме. Сами вдигнахме летвата през миналия сезон. Но ако очакваме сами да се побеждават отборите, няма как да стане това. Първенството започна и трябва да мислим за него, а днес показахме, че не сме готови. За нас е най-важно да трупаме в шампионата точки, а днес не го направихме.“

„Ще искам по-добро представяне. Ако надграждаме, ще е на база подобрение на играта, но днес видяхме, че такова подобрение липсва“, допълни Киров.

„Днес имаше изключително много брак, за който нямам обяснение. Когато се играят евротурнири пренастройката е трудна. Евротурнирите ще отминат и ако подхождаме и занапред така, не ни чака нищо добро“, каза още треньорът.

„Сигурен съм, че в реванша с Апоел настройката ще е коренно различна. Самият мач ще покаже докъде са ни силите. Ще видим след двубоя какъв ще е резултатът.“

Добави коментар
Гласувай: