Киров: Много сме далеч от това, което трябва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той не пожела да коментира слуховете за трансфер на Тунгара

Старши треньорът на Берое – Николай Киров охлади ентусиазма сред футболисти и фенове след победата с 2:0 над Арда, като заяви, че показаното на терена все още е много далеч от неговите стандарти за игра.

“Много сме далеч от това, което аз имам като разбиране на футбола. Най-важното днес бяха трите точки, които се надявам да дадат нужното спокойствие и играчите да си върнат самочувствие. Когато имаш негативна серия винаги самочувствието спада. Сега е важно с наличния ресурс, ако е възможно да спечелим още някоя точка в последния двубой и после да мислим за Купата.”

“Търсим различни схеми, с които състезателите да се чувстват най-добре спрямо техните качества. Вини Трибуле е далеч от върхова форма и няма как да е, тъй като не е играл от февруари. Като физика явно се е поддържал добре, защото изигра почти пълни 90 минути.”

“Въобще не се коментират изходящи трансфери. Мисля, че качеството на състава трябва да се подсилва, а не да се отслабва. Затова повече коментираме и наблюдаваме хора за входящи трансфери.”, заяви той.