Киров: Отборът ни е съставен от добра сплав между млади и стари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Спечелихме победата по труден начин, възползвахме се от една противникова грешка"

Наставникът на Арда Николай Киров определи мача с ЦСКА 1948 в 1/4-финалите за Купата на България като типичен турнирен сблъсък. Кърджалийци се класираха за първи път в своята история на тази фаза от надпреварата, след като Спас Делев отбеляза единствения гол в мача. „Спечелихме победата по труден начин. Получи се типичен турнирен мач, където този, който допусне по-малко грешки, ще спечели. Възползвахме се от една противникова грешка.“

„Мисля, че отборите у нас се познават, така че не мисля, че имаше изненади. Възползвахме се от една ситуация, за да продължим. Много е важно, че имаме състезатели, които да пълнят дупки, особено с оглед на факта, че скамейката ни е доста по-къса“.

„Алекс Петков е младо момче, което има качества и се надявам да намери среда при нас. Важно е младите български играчи да търпят развитие при нас, надявам се да продължи да се труди и в тренировките. Отборът ни е съставен от добра сплав между млади и стари, което за момента ни дава добри резултати. Рано е да мислим за спечелване на турнира, на първо време имаме мач след броени дни и трябва да възстановим за него“, каза още Киров.