google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият наставник настоява за ново попълнение на една позиция

Оглавилият Берое Николай Киров изрази надежда, че периодът му в клуба от Града на липите ще бъде успешен.

Той обяви и своите асистенти – Иван Кочев, Атанас Николов и Тихомир Тодоров.

„Нещата се случиха доста бързо,” коментира Киров. “Преговорите протекоха в рамките на едно денонощие. Искам да благодаря на ръководството на Берое, че се е спряло на моето име.

“За мен е чест и голяма отговорност да ръководя клуб с традициите, които безспорно ги има Берое Стара Загора. Клуб със сериозна маса привърженици, които са най-важното нещо в нашата игра, защото каквото и да си говорим, футболът се прави за хората.

“Клуб със сериозна материална база. Няколко основни фактора, които са водещи за това един футболен проект да бъде успешен. Надявам се и нашият престой тук да бъде такъв.

“Екипът е ясен. Помощник треньорите са трима – Иван Кочев – първи помощник треньор, Атанас Николов – кондиционен треньор, Тихомир Тодоров – треньор на вратарите.

„Аз не съм по крайностите във футболната игра. Не мисля, че някъде има врагове на футболния терен. Нека не отиваме на крайностите. Нека коментираме положителните неща във футболната игра.

„Запознат съм с футболистите на Берое. Имах възможността да наблюдавам всички двубои от началото на шампионата. Коментирали сме с ръководството точно къде мислим и там имаме единодушие, че на една позиция може да се постигнат по-добри варианти. Няма да я коментирам точно коя е позицията.

„Предимството на Берое е в опита и креативността на отбора.”