Клоп доволен: Победата означава много, огромен мач за нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не можем да си мислим, че всичко вече ще бъде наред, след като спечелихме за първи път като гост в първенството", призна германецът.

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, бе щастлив след победата на мърсисайдци с 2:1 над Тотнъм в едно от дербитата на 15-ия кръг във Висшата лига.

Любопитен факт е, че успехът над “шпорите” бе първи за Ливърпул през този сезон, в който “червените” бяха в ролята на гости.

“Победата днес означава много. Накрая си отдъхнах. Огромен мач за нас. Изиграхме много добро първо полувреме, след което второто бе трудно. Тотнъм пое всички рискове. Не можем да си мислим, че всичко вече ще бъде наред, след като спечелихме първата си победа като гост в първенството”, коментира Клоп.

“Знаем, че трябва да се борим всеки път. Следващият мач в Премиър лийг е срещу Саутхемптън и е много важен. Не мисля, че имаме голям проблем с гостуванията. Да, “Анфийлд” е голямо предимство за нас. До момента печелехме гостувания само в Шампионската лига. Щастлив съм, че най-сетне отметнахме това и във Висшата лига”, каза още германският специалист.