google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският специалист се изказа ласкаво за класата на "чудовището" Лайпциг

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оцени високо продукцията на своя тим по време на солидната победа с 2:0 над РБ Лайпциг в първия осминафинален сблъсък в Шампионската лига, състоял се в Будапеща.

“Това бе мачът, който искахме и от който имахме нужда“ обобщи германският специалист.

“Лайпциг може да бъде истинско чудовище. Виждате как те прегазват отборите в Бундеслигата. Силни са във всяко едно отношение. Но днес ние контролирахме мача перфектно.

“Те имаха някои шансове, но смятам, че резултатът е справедлив. Вторият ни гол бе много труден за спиране. Защитникът трябва да има късмет, за да се намеси правилно в такава ситуация. Садио бе на правилното място и се възползва.

“Това бе труден сблъсък. Няма как да изградим характер за един мач, но днес бяхме на ниво. Това е само първият двубой. Знам, че някои хора очакваха отново да се подхлъзнем, но тази вечер момчетата се справиха чудесно и се радвам за тях.

“В последните две години бяхме много силни, но сега имаме някои проблеми. Нормално е да започнат и критиките, нямам проблем с това. Факт е, че много хора се надяваха отново да се провалим, но момчетата показаха на какво са способни.“