Кокала: Сираков ми има номера, мога да помогна на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Емил Велев е готов да поеме отбора на Левски

Треньорът Емил Велев, с който Левски спечели последната си шампионска титла на България ппрез 2009 година, заяви в интервю за Блиц, че е готов да се завърне в синия клуб и да помогне на отбора на сърцето му в тежката ситуация. Според Кокала ръководството на Левски ще сгреши, ако вземе чужденец за старши-треньор.

“На този епап никой от ръководството не ме е търсил. Разбира се, че бих помогнал на Левски. Но в интерес на истината не очаквам да ме потърсят. Иначе ми се обади Емил Спасов и ме попита дали вече не съм на “Герена”, споделя Кокала на въпрос дали е готов да застане начело на “сините”.

“Мога да помогна на клуба. Моите мечти в Левски съм ги сбъднал отдавна. Първо като юноша, после като футболист в първия отбор, след това и 6-7 г. помощник на Мъри Стоилов, после и като снаставник. Постигнал съм много. Ако на “Герена” се нуждаят от мен – знаят ми телефона. Никога не пропускам да отговоря на обажданията. А вече как ще станат нещата, е друг въпрос, въпрос на преговори”, коментира Емил Велев.

“Ако съм на мястото на Сираков, няма да приема оставката на Георги Тодоров в този момент. Ако той напусне, ще се изпадне в безтегловност. Не е удачният момент да се сменя треньор. Четох информациите за Славиша Стоянович. Защо да го връщат? Та той не познава юношите на клуба. А и ще иска да си доведе свой екип. По-добре де да се заложи на българин за треньор, а не на чужденец”, коментира бившият наставник на “сините”.