google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Тотнъм пробвали да вземат нападателя на "червените дяволи", но до сделка така и не се е стигнало.

Финиширалият на 4-ата позиция във Висшата лига, която дава право на участие в Шампионската лига, Тотнъм е направил опит да си осигури услугите на офанзивния футболист на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд.

24-годишният англичанин изпрати слаб сезон с фланелката на “червените дяволи”, като отбеляза едва 5 попадения в 32 мача във всички турнири.

Агентът Роберто Де Фанти съобщи, че от управата на Тотнъм са опитали да се възползват от ситуацията и да вземат Рашфорд, но до сделка в крайна сметка така и не се е стигнало.

“Изглежда е имало разговори между представители на играча и шефовете на Тотнъм. Лондончани са опитали да постигнат сделка за Рашфорд, но на този етап това се е оказало невъзможно, така че този трансфер вече не е опция”, заяви Де Фанти пред “Caught Offside”.

“Всички големи клубове в Испания и Италия са питали за възможността да вземат Рашфорд и дали той би напуснал Юнайтед през лятото. Те са смятали, че цена от порядъка на 50-60 милиона евро е справедлива за този футболист. Оказва се обаче, че нападателят струва доста повече – между 80 и 90 милиона евро. В Юнайтед смятат, че никой няма да плати подобна сума, особено след слабия сезон, който изигра, така че са наясно, че Рашфорд остава. Всъщност те точно това и искат, защото ако го продадат, ще трябва да му търсят заместник, а в момента клубът има други приоритети на трансферния пазар”, каза още агентът.