Конте с червен картон за псувни срещу рефера Мареска
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интер стигна само до нулево равенство срещу Удинезе

Предводителят на Интер Антонио Конте получи червен картон в края на срещата с Удинезе заради агресивното си поведения край тъчлинията, гарнирано с цинична вербална атака срещу главния съдия Фабио Мареска.

Нерадзурите стигнаха само до равенство – 0:0, и пропуснаха да се изравнят на върха в класирането с градския съперник Милан, който бе разгромен у дома от Аталанта с 3:0.

След края на срещата Конте разкри какво го е раздразнило толкова много. Според него минималното добавено време от четири минути, с оглед на обстоятелствата, е било твърде малко.

Това вбесило Конте и заради липсата на публика се чуха част от думите му към главния съдия. Треньорът бе чут как крещи саркастично: „Винаги ти, Мареска. Винаги ти. Дори, когато има ВАР, винаги ти, Мареска. Добра работа, Мареска“. Разбира се, виковете бяха придружени с някои не толкова приятни за ушите думи.

Sky Sports Italia информира, че разправията между Конте и Фабио Мареска е продължила и в тунела след последния съдийски сигнал.

Мениджърът на Интер Габриеле Ориали се е включил в разправията и също е получил червен картон. Твърди се, че Мареска е отвърнал на нападките с думите: „Трябва да приемате загубите, когато не сте победители.”