Копич притеснен за представянето на Ботев в гостуванията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато гостуваме, не играем толкова добре и това е нещо, върху което ще работим", сподели той.

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич не бе доволен от играта на своя отбор след поражението с 2:3 от Спартак Варна в среща от 11-ия кръг на Първа лига.

“Поздравявам нашия опонент. През първото полувреме не успяхме добре да се адаптираме към състоянието на терена, направихме технически грешки и нямахме добра организация в атака. Знаехме, че Спартак има добри футболисти в прехода в атака. След като вкараха първия гол, допуснахме и втори гол от наша грешка. След това опитахме всичко, но в крайна сметка очевидно не заслужихме да вземем поне точка”, каза Копич.

“Нацелихме 3 пъти гредата, но в крайна сметка не играхме толкова добре, колкото трябваше, трябваше да сме по-агресивни. Времето и теренът бяха тежки, но това са условия и за двата отбора. Затова смятам, че трябва да даваме повече”, добави специалистът.

“Трябва да намеря решение за игрите като гости. Срещу Берое водехме до заключителните минути, но допуснахме попадение. Когато гостуваме, не играем толкова добре и това е нещо, върху което ще работим”, заяви още Копич.