Костадинов и Фурнаджиев разколебани от Дерменджиев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Две от силните фигури в Българския футболен съюз – Емил Костадинов и Атанас Фурнаджиев, дадоха уклончиви отговори за свършеното от селекционера на националния отбор Георги Дерменджиев след загубата от Унгария, която окончателно затвори вратите ни към Евро 2020.

“Сега не е моментът да говорим за поста на Георги Дерменджиев, нека преспим и утре ще помислим“, отбеляза Костадинов, с което намекна, че са възможни разговори относно евентуална смяна.

Бившата “седмица” на националния отбор беше видимо разочарован след поражението от унгарците, натъртвайки на огромния шанс, който сме пропуснали.

Фурнаджиев, който рядко си позволява да коментира треньори и спортно-технически решения, също не бе доволен от ходовете на Дерменджиев и щаба му.

“За мен тези млади играчи, които видяхте – Доминик Янков, Георги Йомов, Кирил Десподов трябваше да са титуляри,” заяви той. “За съжаление спортно-техническият щаб реши да ги пусне като резерви.”

Запитан какво мисли за думите на Костадинов “утре ще помислим” за поста на Дерменджиев, Фурнаджиев отговори дипломатично:

“А, сега аз не мога да коментирам изказване на г-н Костадинов. Аз казах, каквото имам да казвам.”