google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако Георги Чиликов бе споделил конкретна причина за напускането си, естествено бих застанал зад него, без да се поколебая и за миг", обясни той.

Една от легендите на българския футбол – Красимир Балъков, отговори на въпроса на Димитър Димитров-Херо защо след уволението на Славко Матич се разрази дискусия, а след това на Георги Чиликов – не.

Ето какво сподели Бала по този повод пред сайта “www.balakov.bg”: 

“Мнението ми по повод казаното преди дни от вече бившия треньор на Арда Славко Матич, бе свързано с отношението и уважението към треньорската професия и треньорите като цяло от страна на някои клубове в България. Не съм визирал конкретен специалист, а взех повод от шокиращото и директно изказване на Матич. Ако Георги Чиликов, когото визира Херо, бе споделил конкретна причина за напускането си и тя бе от същия характер, естествено бих застанал зад него, без да се поколебая и за миг.

Не се бъркам в политиката на клубовете, но винаги ще защитя треньорската професия, когато за това има ясни аргументи. Освен това, не мога да си и помисля, че човек като Херо, с толкова дълъг стаж в българския футбол, не знае за проблемите на треньорите?! Може би той знае причината за напускането на Чиликов, но не и аз! Апелирам истината и в този конкретен случай да излезе наяве“ завърши Балъков.