Кръстаич: Ще е тежък мач срещу Унгария, подготвихме се добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имам млади и амбициозни играчи, които искат да дадат своя максимум", заяви селекционерът на България

Селекционерът на България Младен Кръстаич говори на унгарска земя преди утрешната европейска квалификация срещу маджарите. Той разкри преди сблъсъка с Унгария, че всеки селекционер има План Б за всеки мач, ако се наложи. Кръстаич обяви, че защитникът Петко Христов може и да не е на линия за битката на “Арена Пушкаш” в Будапеща.

“Имахме тежък мач срещу Черна гора. Отборът много се измори и даде много от себе си. Имахме два дни да се възстановим. Видяхме кое сме могли да направим по-добре. Подготвихме се добре за утрешния мач, който ще бъде тежък. Съперникът е много добър тактически и физически. Имаме планове да променим нещо. Петко Христов получи удар и ще видим дали ще бъде на линия. Имам млади и амбициозни играчи, които искат да дадат своя максимум. Имаме план Б. Всеки треньор има План Б”, каза треньорът на “лъвовете”.

“Младите футболисти трябва да искат да се борят за мястото си в състава на България. Очаква ни тежък мач пред пълен стадион. Показахме качества и желание да отбележим попадение. Това го показа и статистиката”, добави Кръстаич.