Кристиано Роналдо с емоционално новогодишно пожелание
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателт на Ювентус разчувства милиони хора по света

Един от най-добрите футболисти в света – Кристиано Роналдо, показа, че е изключително емоционален и сърдечен човек, след като написа прочувствено съобщение в социалните мрежи по повод настъпването на 2021 г. Европейският шампион с Португалия акцентира върху страданието, което са изпитали милионите хора по света заради пандемията от COVID-19, но вярва, че заедно можем да се изправим на крака, посрещайки новите предизвикателства.

Ето обръщението на Кристиано Роналдо по повод настъпването на новата 2021 г.:

2020 не беше лесна година, няма съмнение в това. Никой не може да бъде безразличен към болката и страданието, които коронавирусът донесе на цял свят. Сега обаче е време да станем обратно и да покажем, че заедно можем да направим разликата. Няма никакво значение колко тежко е падането, това което ни определя е начинът, по който се изправяме на крака и колко бързо ще бъдем готови да срещнем нови препятствия.

Нека опитаме да превърнем 2021 в повратна точка, ново начало, свеж старт, защото всеки един от нас, и имам предвид всички, можем да се променим в по-добри версии на себе си. Ако го направим заедно, това може да се окаже тайната за връщането на нещата към по-добро.

Честита нова година! И нека 2021 бъде година, която да запомним с най-добри причини!