Кроос: Този отбор на Ливърпул е по-добър от преди 4 години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искаме да спечелим финала и ще дадем всичко от себе си", заяви халфът на "белия балет"

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос е на мнение, че сегашният отбор на Ливърпул е по-добър от този, който излезе срещу “белия балет” на финала през 2018 г. Утре вечер от 22:00 ч. Реал и Ливърпул отново ще спорят един срещу друг за трофея, като домакин ще бъде стадион “Стад дьо Франс” в Париж.

“Във финал на Шампионската лига даваш всичко от себе си. Ние трябваше да го правим повече от веднъж, за да се класираме на финала. Сега сме тук и искаме да спечелим. Честно казано, според мен този Ливърпул е по-добър отбор от 2018 г. Шансовете са 50 на 50”, сподели Тони Кроос.

Германецът се изказа със суперлативи за наставника Карло Анчелоти, като обяви, че трябва да получава повече уважение. Треньорът се консултира на няколко пъти с Кроос и други футболисти в мача реванш с Манчестър Сити. Анчелоти е хвален за начина, по който работи с играчите , но според Кроос хората не отчитат тактическите му умения.

“Направи ми впечатление с Хайнкес. Срамно е, че Хайнкес и Анчелоти са принизявани до треньори за съблекалнята. Звучи сякаш не знаят нищо в тактически план. Вероятно в повечето случаи избират най-опростения начин, но са много умни по отношение на това как техните отбори играят, защитават се и атакуват. Това често не се отчита, когато се говори за тях”, коментира Кроос.