Крушарски: Поне до Нова година няма да имаме нов треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чо­век, когато не иска да рабо­ти с мен, не го задържам, знаех още преди 2 седмици, че Бруно отива в ЦСКА"

Собственикът на Локомо­тив (Пд) Христо Крушар­ски разкри, че е знаел за напу­скането на Бруно Акрапович още от преди две седмици. Бизнесменът заяви, че преминаването на специалиста в ЦСКА е вдигнало още повече тонуса и спортната му злоба. “Преминава­нето му в ЦСКА още повече ми вдига тонуса и спортна­та злоба, а не човешката. Ще направя така, че да му пока­жа, че не той е човекът, а аз съм този, който определя правилата на играта и опре­деля нещата. Няма разбира­телство… Аз съм мъжкар. Чо­век, когато не иска да рабо­ти с мен, не го задържам. Зна­ех още преди 2 седмици, че ще става треньор на ЦСКА.”

“Аз съм от стара коза яре – по-рано усещам нещата. Знам още откакто си тръгна Анте Аралица на мача с Монта­на. На 63 години съм, имал съм хиляди завързани случаи. От всяка ситуация имам най-малко три изхода, но това не ме грее. Дано Бруно успее в ЦСКА, пожелавам му попътен вятър, дано да ги класира за следващата фаза на Лига Ев­ропа, както и да вземат шампионска титла. Но за последното трябва да мине през Локомотив Пловдив. Да­ли съм разочарован? Не, мен може да ме разочарова само жена, не мъж. С какви чув­ства се разделяме? Не са лю­бовни. Приятелски са. Той дойде при мен отнякъде… Се­га вече е на високо ниво. Как­то той се отнася към мен, така и аз ще се отнасям към него.”

“Как ще изненадаме Левски? Това ще стане само ако аз стана треньор. Но феновете на сините да си вземат кър­пички. Поне до Нова година няма да имаме нов треньор. Много хора бързат да ни от­пишат, но няма да е така”, коментира Крушарски пред Дарик радио.