Кубрат Пулев изрази готовност да се бие с Дилиън Уайт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кобрата се завръща на ринга най-рано през юни

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев разкри повече подробности за предстоящия си мач през тази година, като заяви, че двубоят ще е почти сигурно в Лас Вегас.

“Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас”, заяви българинът при завръщането си от Занзибар, където брат му Тервел Пулев взе учстие в боксова галавечер.

Кобрата изрази готовност излезе на ринга срещу Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за следващ противник на Пулев.

“С удоволствие ще се бия срещу него, защото ще се получи здрав мач. Очаквам следващият ми двубой да бъде най-рано юни, юли, вероятно в Лас Вегас. Има имена, но аз казвам, когато има нещо конкретно, сигурно”, заяви Пулев на летище “София”.

Кобрата направи коментар за представянето на Тервел, който записа успех Викапита Мероро от Намибия в 9-ия рунд, което беше 16-ата му поредна победа в професионалтната кариера.

“Като бокс брат ми можеше да се представи доста по-силно. Той не се представи на максимума от възможностите си, но важното е, че успя да вземе победата по категоричен начин.”