Кубрат Пулев обяви: Готвя мач в САЩ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кубрат Пулев коментира и дали се готви да влезе в политиката

Най-добрият български боксьор в момента Кубрат Пулев посети 125-о СОУ “Боян Пенев” в столицата по случай Деня на детето 1 юни. Той засади дръвчета в двора, а по време на престоя си бе съпътстван непрекъснато от детска глъчка, като малчуганите искаха от него автографи.

След това Кобрата говори пред журналистите и разкри, че готви мач в САЩ, който трябва да се проведе тази година.

“Един от празниците, които все още празнувам и винаги ще празнувам, защото аз съм едно непорасло дете. Смятам, че е много важно човек да запази детското в себе си. Много е важно в този ден да се мотивират младите да пазят природата. Естествено, България е Рай, но това нещо трябва да се пази и да се гради.

Кубрат Пулев засегна и темата за политика, тъй като има спекуалции, че ще влезе в нея.

“Аз не бързам, аз съм човек, който има абсолютно всичко и съм благодарен на Господ. За мен до голяма степен това би било и един минус. Защото, знаете, когато един човек, едно известно име отиде в политиката, това е едно ниво по-надолу от това, което е един спортист. Не е лесно, но защо не.”

Кобрата заяви, че ако стане политик ще се опита да промениабсолютно всичко.

Пулев разкри и плановете си за бокса:

“Още тази година трябва да направя един двубой, най-вероятно в Щатите и трябва да победим. Не искам да казвам име на евентуален противник, защото не искам да разбутвам пластовете и да ви излъжа.”

“Брат ми Тервел също трябва да играе през август или септември, ще видим срещу кой съперник”, добави Кобрата.