Куман иска наказание за виновните за изтеклата информация
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Това, което излезе в пресата, е с много лошото намерение да нарани играч, който е направил много за този клуб и за испанския футбол"

Изтичането на инфромацията относно договора на Лионел Меси с Барселона вбеси наставникът на каталунците Роналд Куман. Нидерландецът призова играчите да не губят фокуса си, като също така поиска виновниците за скандала, ако те са част от клуба, да бъдат уволнени.

„Трябва да отбележим какво е направил (Меси) за този клуб. Той се показва на много високо качество като футболист от години насам, помогна да направи този клуб много велик и помогна да спечели важни титли. Това е най-важното, спрете с този договор, спрете глупостите“, заяви нидерландецът след успеха с 2:1 над Атлетик Билбао.

„Трябва да се опитаме да разберем как всичко това може да е излязло в пресата, но аз като треньор и играчите трябва да се съсредоточим само върху сезона си. Трябва да продължим и да не губим фокуса си. Знаем, че всичко, което е в пресата е сложно и че има хора, които искат до наранят Барса и Лео“, добави Куман.

„Ако човекът, който го е направил, е някой от клуба, това е много лошо. Ако сте част от този клуб, трябва да помагате на човека, треньорите и играчите. Трябва да мислим за нашата работа и за нашата игра. Ако някой от клуба е направил това, то той няма как повече да има бъдеще при нас.“

„Това, което излезе в пресата, е с много лошото намерение да нарани играч, който е направил много за този клуб и за испанския футбол. Той показа, че е роден победител, защото въпреки случилото се, той помогна на отбора. Не се и съмнявах, че това ще бъде така“, категоричен е треньорът на Барса.