Куман заяви при какво условие Барселона ще е шампион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците трябва да спечелят оставащите си пет двубоя, за да са шампиони

Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че всички в клуба са много разочаровани от загубата от Гранада, но трябва да забравят мача и да се концентрират върху оставащите мачове от кампанията, тъй като, ако ги спечелят, “блаугранас” ще станат шампион.

В момента Барселона е на два пункта зад лидера Атлетико Мадрид, като “дюшекчиите” гостуват на “Камп Ноу” в директен сблъсък другия уикенд. Утре от 22:00 ч. наше време Барселона се изправя срещу Валенсия в двубой от 34-ия кръг на прогрaмата на Примера дивисион.

“Всички сме разочаровани, но няма време да сме тъжни заради тази загуба. Ако спечелим оставащите пет срещи, ще сме шампиони. Нужно е да обърнем внимание на играта в защита. Не трябва да допускаме такива попадения като от срещата с Гранада. Предстоят ни завързани мачове и сме длъжни да бъдем ефективни. Капитаните осъзнават, че сега е моментът да поемат отговорност и да дават съвети на по-младите”.

“За някои от играчите в клуба сега е първият шанс да вдигнат титлата. Трябва да сме наясно, че първенството е трудно и ако не си напълно концентриран, ще платиш скъпо. Всички желаем само най-доброто за клуба. Комуникирам с капитаните преди всеки двубой. Говорим си открито и искам да чуя и мнението им, но в края аз съм този, който взима решенията”, заяви Роналд Куман.