google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще тренирам здраво и ще печелим", заяви Жул Кунде

На специално събитие отборът на Барселона представи най-новото си попълнение – френският бранител Жул Кунде. Той излезе на терена на “Камп Ноу” в компанията на президента на “лос кулес” Жоан Лапорта. Двамата подписаха официално контракта на защитника, който в края на миналата седмица бе договорен и премина от Севиля в Барселона. Кунде заяви, че е много щастлив да пристигне в голям клуб като Барселона.

 

“Много съм щастлив и горд да пристигна в толкова голям клуб. Благодаря на президента и на феновете. Остава ми само да тренирам здраво и да печелим”, каза 23-годишният защитник при представянето си. Кунде направи обещание, че до няколко месеца ще се опита да говори каталунски.

“Благодаря за усилието, което направи да дойдеш тук. Харесват ни играчи, които имат желание да играят в Барса. Чакахме те. Да поздравим Алемани, Кройф, Юсте, че направиха възможен този трансфер, който беше искан от нашия треньор. Шави имаше голямо желание да дойдеш в клуба и да ни покажеш всичките си качества. Сигурно е, че ще имаме много успехи”, заяви Жоан Лапорта.