google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да завърша кариерата си в Черно море", споделя Матиас Курьор

Футболистът на Черно море – Матиас Курьор, се изказа със суперлативи за отбора на Левски. “Моряците” посрещат “сините” в петък, като звездата на варненци заяви, че това е най-добрият отбор на Левски, срещу който се е изправял, откакто е в България. Курьор заяви съшо, че иска да завърши кариерата си в Черно море.

“В България съм от 5 години и това е най-добрият Левски, срещу който съм се изправял. Поддържам връзка с Билал Бари, който е мой добър приятел, и той ми споделя, че треньорът им е изключителен”, заяви Курьор.

Офанзивният футболист коментира целите на Черно море: “Целият отбор иска да играем в Европа. Ние постигнахме най-важното – класирахме се в Топ 6. Сега нашата цел е участие в Европа. За нашите привърженици ще е страхотно да играем мачове от евртурнирите и да представяме България. Смятам, че е напълно постижимо класирането ни в европейските клубни турнири.”

“Всеки мач срещу Левски е специален. Често блестя и бележа в тези двубои. Надявам се и в петък да се получи. Искам да прекратя кариерата си в Черно море. Този клуб е специален за мен и се надявам да продължа да бъда в клуба след края на кариерата си”, заяви Курьор.

Матиас Курьор се надява, Черно море да сложи край на серията си от четири мача без победа. Той заяви, че отборът няма да се предаде и ще опита да изпълни целта си.