Лампард доволен от представянето срещу Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Беше ни тежко, но се справихме много добре след първите 15 минути", заяви треньорът на Челси

Челси записа още един негативен резултат през сезон 2022/23, след като в неделя остъпи с 0:1 на Манчестър Сити на „Етихад“ в двубой от 37-ия кръг на Премиър Лийг. Треньорът на тима Франк Лампард говори след срещата с шампионите, като бе доволен от представянето на своя отбор. Лампард сподели, че иска отборът да се представи силно във финалните две срещи за сезона.

“Показахме добър футбол и съм доволен. Да се изправиш срещу Манчестър Сити на неговия стадион винаги е трудно, какъвто и да е неговият състав. Те разполагат с много класни футболисти, както и с млади играчи, които дават своя принос”, заяви Лампард.

“Беше ни тежко, но се справихме много добре след първите 15 минути, в които показахме голям респект към противника. След полученото попадение имахме достатъчно положения да вкараме едно или две попадения”, коментира легендата на “сините”.

“Искам в останалите два двубоя да играем силно, но не мога да контролирам резултатите. През този сезон стандартите ни паднаха и е нужно да намерим причините. Важното е да тренираме добре, да вървим напред, да поемаме отговорност. В Челси никога не може да има задоволство след загуба, но в случая заслужавахме да завършим наравно”, каза Франк Лампард.