Лампард: Това беше един велик момент в моя футболен живот
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Горд съм да бъда начело на този много специален клуб", сподели Лампард след спасението на Евертън

Евертън си гарантира спасение във Висшата лига с победа с 3:2 над Кристъл Палас в предпоследния кръг. Мениджърът на “карамелите” Франк Лампард бе един от най-щастливите хора на света в четвъртък вечер. Бившият наставник и легенда на Челси заяви, че това е един от най-великите футболни моменти в живота ми. Лампард сподели, че е горд да бъде начело на клуб като Евертън.

“Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот. В кариерата ми съм изживял невероятни радости, особено като треньор и футболист в Челси. Дойдох в Евертън преди 3 месеца. Запознах се с положителни хора, които искат да променят нещата. Видях реакцията на футболистите и феновете. Имах желание да изляза от тялото ми, помислих си, че може дори да се разплача”, заяви Лампард

“Горд съм да водя този много специален клуб. Някой може да каже, че не сме спечелили нищо, но нека да дойде и да види какво означава всичко това за феновете. Показахме страхотен характер. Нашите фенове ни дръпнаха напред. Те бяха нещо повече от 12-ия играч за нас”, каза още треньорът на мърсисайдци след знаменития обрат срещу Кристъл Палас.