google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато сме в серия без загуба, никой не се съмнява в решенията"

Мениджърът на Челси Франк Лампард разкри, че не е доволен от начина на отразяване на мачовете на „сините“ в медиите. Според младия специалист се наблюдават пристрастия в определени публикации, като това се е случвало и в периода, в който лондончани показваха добра форма във Висшата лига. В момента Челси е на осмото място в класирането с 29 точки, изоставайки с 11 пункта от лидера Манчестър Юнайтед. Освен това тимът от „Стамфорд Бридж“ записа само една победа в последните си пет мача в първенството, като освен това инкасира три загуби и едно равенство.

“Чета някои от нещата и виждам пристрастия в отразяването на мачовете. Сякаш се търси негативна реакция. Четях и материалите, когато вървяхме добре, и те не бяха едностранни. За един журналист да бъде обективен, това ще е добро начало, защото ако играчите четат нещата, това ще се отрази”, заяви мениджърът в отговор на въпрос на журналист от The Athletic.

Незадоволителното представяне на Челси логично доведе до спекулации за бъдещето на Лампард начело на тима, но мениджърът заяви, че не се интересува от това, което се пише в социалните мрежи. “Не ги слушам. Те са навсякъде, ако разгледаш социалните мрежи, но не правя това. Не съм глупав. Знам какво напрежение придружава работата в един водещ клуб, но аз просто си върша работата. Напрежението е нормално. Очевидно си по-щастлив, когато печелиш мачове. Бях по-щастлив през октомври, ноември, отколкото от средата на декември. Ако огледате Висшата лига може да видите този сезон отбори, които имаха проблеми, такива, които имат проблеми, а не са свикнали да имат проблеми.”

“Имам петима централни защитници. Не мога да задоволя всеки фен. Когато сме в серия без загуба, никой не се съмнява в решенията. Когато не играем толкова добре, се случва, но аз трябва да избера двама от петима. Фикайо е развиващ се играч, но много, много добър футболист. Видях как се превърна в един от най-добрите защитници в Чемпиъншип, след това английски национал и основен играч в Челси. Пътуването му е страхотно и независимо каква е следващата стъпка, той ще бъде топ футболист”, каза още мениджърът.