Добави коментар
Жоан Лапорта ще остави Роналд Куман да работи в Барселона и през сезон 2021/22

Барселона направи две сериозни грешки в битката за титлата в последните седмици и то срещу съперници като Леванте и Гранада. Президентът на тима Жоан Лапорта не е никак доволен от спечелената една точка от тези две срещи и скоро ще проведе среща с наставникаа Роналд Куман, който ще трябва да му даде обяснения за състоянието на „блаугранас“. За момента не е определена дата за срещата между двамата.

Лапорта иска да се срещне лице в лице с Куман, за да получи информация за прогреса на отбора като цяло. Президентът на клуба иска треньорът да му направи своя личен анализ на лошите резултати, особено поражението срещу Гранада и ремито с Леванте във вторник вечер.

Лапорта ще иска обяснение от Куман за спадовете на отбора. Барса се провали в ключовите моменти от кампанията и ако не бяха тези резили срещу Гранада и Леванте, тимът щеше да е в пол-позишън за титлата в Испания.

Жоан Лапорта също така иска да разбере дали Куман чувства подкрепата на своите футболисти и целия отбор. Президентът ще иска обяснение за някои тактически решения и ситуацията на определени футболисти.

Според информацията на „Mundo Deportivo“, бъдещето на Куман начело на Барселона е сигурно тази среща не е за това. Лапорта е взел решение, че Куман трябва да води клуба и през следващия сезон.

Добави коментар
Гласувай: