Лапорта за Мбапе: Няма пак да влезем в измерение на лудостта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Барселона иска стриктни харчове, за да върне клуба в добро финансово състояние

Президентът на Барселона – Жоан Лапорта заяви, че ако клубът успее да направи две/три операции преди 30-ти юни, ще може да е активен на трансферния пазар това лято.

„Тази година видях подобряване след идването на Шави. Елиминирахме Наполи, представянето срещу Реал Мадрид. Има играчи на Барса, които са желани на пазара и ние ще направим най-доброто за Барса. Трансферните операции не предвиждат продажба на играч по икономически причини”, сподели Лапорта.

“Ако преди 30 юни успеем да задействаме някои операции, ще изчистим голяма част от икономиката на клуба. Никога повече няма да се случи да влезем в измерение на лудост. Няма да се случи отново. Ако Мбапе иска 50 милиона нето, не можем да платим”, добави той.

„Усман Дембеле иска да остане, но е много изкушен от други опции. Офертата към него е подадена от дълго време. Има добри лични отношения с всички. Дойде Обамеянг, с когото са много добри приятели. Има няколко представители, които контролират ситуацията, но се надявам той да остане”, сподели президентът на Барса.