Лаутаро изнудва ръководството на Интер, за да остане в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинският нападател иска четири пъти по-голяма заплата, за да остане на "Сан Сиро"

Нападателят Лаутаро Мартинес е много вероятно да напусне Интер в предстоящия трансферен прозорец или през лятото. Аржентинецът е изискал от ръководството на “нерадзурите” четворно увеличение на заплатата, за да преподпише с клуба съобщава „Corriere dello Sport“.

Към момента Лаутаро има договор със “синьо-черните” дo 30 юни 2023 година, но от клуба искат да удълржат неговия контракт до лятото на 2025 година. Аржентинецът печели по 38 хиляди паунда на седмица, като Интер му е предложил да взима по 75 хиляди паунда, след като преподпише.

23-годишният аржентински нападател обаче не приема тази оферта, тъй като иска възнагражданието му нарасне до 150 хиляди паунда. До момента преговорите между Мартинес и Интер не вървят добре, като през декември са планирани допълнителни срещи.

Лаутаро Мартинес иска да стане един от най-скъпо платените футболисти в Калчото, за да остане в клуба. Сериозен интерес към аржентинския нападател проявяват още отгборите на Барселона и Манчестър Сити. Най-силно свързвани с футболиста са “каталунците”, които не успяха да се споразумеят с Интер за трансферната сума на играча през лятото.