Лаутаро изведе Интер до победата срещу Кремонезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" с 13-ата си победа за сезона в Калчото

Интер записа успех с 2:1 като гост на Кремонезе в среща от 20-ия кръг на Серия А. “Нерадзурите” имаха тотално надмощие в срещата и трябваше да спечелят с по-убедителен резултат. Две попадения за “синьо-черните” вкара Лаутаро Мартинес, а точен за домакините бе Давид Окереке.

С тази победа тимът на Симоне Индзаги събра актив от 40 точки, като намали разликата до лидера Наполи на 10 точки. “Синьо-черните” дръпнаха с два пункта пред Милан, който е с мач по-малко.

Кремонезе шокира Интер в 11-ата минута, когато Мейте намери Окереке и нигериецът прати топката във вратата на Андре Онана за 1:0.

Интер бързо изравни резултата – в 21-вата минута Лаутаро вкара за 1:1. Малко след това аржентинецът пропусна добър шанс за второ попадение.

В 33-ата минута вратарят на Кремонезе се намеси страхотно при удар на Мартинес. В 45-ата минута пропуск направи и Федерико Димарко, като така почивката дойде при резултат 1:1.

Интер започна силно второто полувреме и логичното се случи в 65-ата минута. Един Джеко пусна към Лаутаро в наказателното поле, като аржентинецът със силен изстрел вкара за 1:2.

В края на срещата Кремонезе погледна на два пъти по-сериозно към вратата на съперника, но не успя да вкара изравнителен гол. Така отборът допусна 12-ата си загуба за сезона, остава без победа в Серия А и е на последното 20-то място с актив от 8 точки.