“Лъвовете” ще си връщат самочувствието срещу джуджето Гибралтар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Футболистите на България ще опитат да покажат добра игра и да зарадват новия селекционер Младен Кръстаич с категорична победа.

В днешния ден националният отбор на България се изправя в двубой от Лигата на нациите срещу футболното джудже Гибралтар.

Срещата между двата състава, която ще се проведе на стадион “Хювефарма Арена” в Разград, започва от 21:45 часа.

[anwpfl-match match_id=”337629″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Своят официален дебют начело на “лъвовете” ще направи сръбският специалист Младен Кръстаич, който замени на треньорския пост Ясен Петров съвсем наскоро.

Очаква се някогашният защитник да започне в конфигурация 3-5-2, но според развоя на сблъсъка е възможно да настъпи тактическа промяна.

Под рамката на вратата за България би трябвало да започне Даниел Наумов, а пред него да действат Антон Недялков, Петко Христов и Валентин Антов.

В средата на терена се очаква да стартират Илиян Стефанов и Филип Кръстев от Левски, както и футболистът на Вердер Бремен Илия Груев.

Като халф-бекове Кръстаич ще заложи на Иван Турицов и Марин Петков, а напред сигурен титуляр е новият капитан на “трикольорите” Кирил Десподов.

На острието на Лудогорец компания ще прави в предни позиции един измежду Георги Русев и Радослав Кирилов.

Букмейкърът Winbet.bg сочи България като тотален фаворит за успеха с коефициент от 1.11 срещу 23.00 за Гибралтар. Равенството пък е оценено на 9.75.

Ето и вероятните стартови състави на България и Гибралтар:

България: Даниел Наумов, Антон Недялков, Валентин Антов, Петко Христов, Иван Турицов, Илия Груев, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Марин Петков, Георги Русев, Кирил Десподов

Гибралтар: Колейн, Вайсман, Чиполина, Лопес, Оливеро, Торила, Анесли, Валарина, Балантин, Уокър, Касиаро