Леао: С Ибрахимович говорим като мъже, помогна ми много
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът е имал проблеми с климатизацията при пристигането си в Милан

Голямата звезда на Милан – Рафаел Леао сподели в интервю пред списание “Outpump” кой е бил най-близкият му човек на Миланело след пристигането си в отбора през 2019 година.

Португалецът успя да израстне при “росонерите” и в последните няколко сезона е движещата сила на тима, който спечели титлата на Италия през миналата година.

“Първите две години в Милан бяха трудни за мен. Дойдох от Франция, където всичко е по-малко и животът е съвсем различен. Когато пристигнеш в Милан, очакванията са огромни. Това е клуб, който е свикнал да побеждава. Много легенди са носили тази фланелка. Веднага усещаш отговорността от това да си футболист на Милан. След адаптационния ми период станах друг играч, а се промених и като личност”.

“В тези трудни моменти до мен бяха семейството ми, старши треньорът Стефано Пиоли и Ибра. Златан е истински пример, той ме научи винаги да съм концентриран, дори извън терена. Винаги, когато можем, говорим. Обсъждаме не само професионални теми, говорим си като мъже”, разказа португалецът.