Лече надви Салернитана за първи успех за сезона в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разочарование за домакините от Салерно

Лече записа успех с 2:1 при гостуването си на Салернитана в първия мач от 7-ия кръг на Серия А. Това бе първи успех за гостите, като с трите точки се изкачиха до 14-ото място в Серия А класиране. Салернитана пък остана със 7 точки на 10-ото място в класирането и пропусна добра възможност да се изравни с Ювентус и Торино.

Първият гол в мача падна в края на първото полувреме. Асан Сисей даде аванс на Лече, като преди това гостите имаха няколко добри шанса да поведат в резултата. Салернитана завърши първото полувреме без точен удар, докато техният противник на три пъти намери очертанията на вратата.

Въпреки че Салернитана не играеше добре, получи подарък от съдбата. В 55-ата минута Джоан Гонсалес си отбеляза автогол и резултатът бе изравнен.

Резервата Гейбриъл Стрефеца обаче донесе успеха на Лече. Бразилският халф се появи в игра в 78-ата минута и пет по-късно вкара второ попадение след асистенция на Антонио Гало.

Така Лече най-после стигна до първия си успех в Серия А този сезон и ще придобие увереност за предстоящия важен мач с Кремонезе в началото на октомври.