Легенда на ЦСКА с убийствена критика към отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Толкова бездушен отбор никога не е имал ЦСКА, откакто се помня", заяви Никодимов

Легеднарният футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов бе крайно критичен към представянето на “армейците” в мача с Левски в неделя, като “червените” загубиха с 0:2. Никодимов заяви, че дерби не е имало, тъй като ЦСКА е в безтегловност. Той сподели, че откакто се помни не е виждал толкова бездушен тим на ЦСКА.

“Дерби нямаше, ЦСКА не игра. Дербито е когато се изправят два отбора. Червеният обаче бе в безтегловност. Тези момчета не знаят какво означава този двубой. Наред с това повечето не са класни футболисти, особено в средата на терена. Бавни, тежки – като унгарски товарни коне. Живец нямаше”, заяви Паро пред “Тема Спорт”.

“Имах надежди, че в даден момент някой ще “експлодира”, ще направи нещо на скорост, ама напразно. Всичко се случваше на бавни обороти. Играчите просто не знаеха какво да правят. От време на време Линдсет живваше, но какво може да направи сам момчето? Другите бяха трагични. Само ритат напред…

Десният бек, нашето момче (става дума за Иван Турицов), струва ми се, че се мисли за някакъв много голям футболист. Наблюдавал съм го и в други двубои, в които прави доста грешки, при това и тактически. В отбрана всички бяха под всякаква критика, нямаше никакво подсигуряване. Много, много слаби. Толкова, че да не си заслужава да ги коментираш.

Толкова бездушен отбор никога не е имал ЦСКА, откакто се помня. Но такива са времената. Гледаме да взимаме евтини играчи, а те взимат големи пари. От показаното се хващаш за главата.В Левски поне имаше жар, разпалена от българите в отбора. За тяхното ниво “сините” играха много добрe. Докато “червените” бяха трагични, жал ми бе да ги гледам как се мъчат. Нямат представа какво да направят, дори и как да застанат”, сподели Никодимов.