Легенда на Милан: Логично е Рома да е претендент за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Деметрио Албертини предупреди тимовете в Серия "А" да бъдат особено внимателни с "вълците".

След броени дни ще бъде дадено началото на новия сезон в италианската Серия “А”, а претендентите за шампионската титла този път са много.

Легендарният бивш футболист на Милан – Деметрио Албертини, заяви, че предстои една изключително интересна кампания на Ботуша и обърна специално внимание на отбора на Рома.

„Смятам, че това, което ни очаква, ще бъде много вълнуващо. Има много отбори, които показват сериозни амбиции за големи неща, и не е никак лесно да се прогнозира какво ще се случи”, заяви Албертини.

“От Рома изненадаха много хора със своята лятна селекция, защото те наистина се подсилиха с правилните хора и е съвсем логично специалистите да ги слагат сред основните претенденти за титлата”, обясни бившият национал на Италия.

“От Ювентус също са жадни за успехи след случилото се през последния сезон и тимът няма да се задоволи с нищо друго освен  първото място”, продължи той.

“Считам, че ще бъде оспорвано по всички етажи на класирането и ще видим битка до самия край, както за титлата, така и за топ 4“, завърши Албертини.