Лео Меси се връща на “Камп Ноу” през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новината оповести близка негова журналистка

Идолизираният от стотици хиляди почитатели на Барселона по света – Лео Меси, по всяка вероятност ще облече отново екипа на каталунците след края на сезона.

Гръмката новина оповести популярната журналистика и близка приятелка на аржентинската икона – Вероника Бругати.

Според публиквания от нея пост в социалната мрежа Twitter, Меси ще стане отново играч на Барселона на 1 юли 2023 година.

Седемкратният носител на “Златната топка” имаше труден първи сезон във френския гранд Пари Сен Жермен, в чийто редици премина миналото лято, но през този изглежда прероден и вече се отчете със седем реализирани гола и осем асистенции.

По-рано днес редица испански издания започнаха да подготвят почвата, обявявайки че в отношенията между 35-годипния Меси и президентът на Барса Жоан Лапорта се наблюдавало солидно затопляне.

Maлко по-различна информация обаче публикува трансферният гуру Фабрицио Романо. Той съобщи, че от щаба на Меси са заявили, че решение все още не е взето.

Романо допълни, че самият играч ще се фокусира върху казуса “Барса” след Нова година, както и намерението на Пари Сен Жермен да се бори да го задържи във френската столица.