Леонардо Паволети е аут за шест месеца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят на Каляри Леонардо Паволети  ще бъде извън терена още шест месеца, след още една контузия на лявото си коляно, която получил, докато се е забавлявал със съотборници пред ресторант.

Днес от сардинския клуб обясниха, че 31-годишният Леонардо Паволети ще се подложи на операция в Инсбрук (Австрия), след като е получил ново разкъсване на предна кръстна връзка на лявото коляно.

Футболистът най-напред се контузи по време на първия мач от първенството срещу Бреша, когато бе заменен след първата половина. Малко преди завръщането си на терена той се контузва отново.

Паволети отхвърли медийните публикации, че е получил контузията при сбиване с другите играчи, като обясни, че при излизане от ресторанта първоначално са започнали да се шегуват един с друг, а след това и да се бутат.

„Просто в един момент коляното ми поддаде и аз се усетих как падам на земята, наистина без да имам никаква представа как и защо. Според мен е просто лош късмет”, заяви Паволети.

Футболистът, вкарал 29 гола в 69 мача, ще бъде извън терена до края на този сезон.

От Каляри уточниха, че футболистът ще бъде под наблюдение в болницата няколко дни, след което се очаква в следващите седмици да започне и рехабилитацията. Пълното възстановяване на футболиста се очаква да отнеме шест месеца.