Левандовски е играч и за настоящето, и за бъдещето, обясни Шави
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички видяха, че Робърт е способен да прави разликата", каза треньорът на "каталунците".

Наставникът на Барселона Шави Ернандес сподели впечатленията си след победата на “каталунците” с 4:1 над Реал Сосиедад в двубой от 2-ия кръг на испанската Ла Лига.

Младият треньор бе доволен от успеха и призна, че в следващия кръг ще му е трудно да определи кои футболисти на “блаугранас” да започнат от първата минута.

“На този стадион винаги е трудно да победиш. Искам да отбележа, че играхме много добре през второто полувреме и заслужено стигнахме до обрат. Изключително важна победа за нас, която ни дава увереност, че сме на прав път. Мисля, че като цяло можем да сме доволни от мача”, сподели Шави.

“Действахме смело, но на футболистите все още им липсва синхрон. Де Йонг ни дава много. Той нямаше късмет при гола на Реал Сосиедад. Педри игра отлично в средата на терена, а Гави и Феран се справиха между линиите. Следващият път ще ми е трудно да определя титулярния състав и това е положителен знак”, продължи специалистът.

“Нормално беше да вкарам още нападатели след почивката, равенството не ни устройваше. Всички видяха, че Левандовски е способен да прави разликата. Той е пример за останалите с трудолюбието си. Роберт е играч и за настоящето, и за бъдещето”, каза още Шави Ернандес.