Левандовски не смята да променя решението си – иска в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полският нападател готви удар по Байерн, ако клубът попречи на трансфера

Полската футболна звезда Роберт Левандовски възнамерява да предприеме драстични стъпки, за да си издейства трансфер от Байерн Мюнхен в Барселона през летния трансферен прозорец. Баварският клуб не желае да пусне лесно поляка на “Камп Ноу”, въпреки че според информациите Лева е договорил личните си условия с Барса.

Според медиите в Полша, Левандовски отново ще действа публично, ако Байерн не се разбере с каталунците за трансфера. Нападателят не смята да се яви за предсезонната подготовка на баварците и призова клубът да го продаде. Полякът няма планове да променя решението си, като иска да приключи приятелски взаимоотношенията си с германския клуб, в който постигна големи успехи.

Барселона пък се надява Роберт Левандовски да може да се присъедини към отбора за старта на предсезонната подготовка през втората седмица на юли. От голямо значение е дали в следващите дни Байерн и Барса ще стигнат до споразумение за трансфера на поляка, като се очаква каталунският гранд да прати поредна оферта за Левандовски с надеждата баварците да я приемат и сагата да приключи.