Левски дава предимство на абонатите си за билетите за финала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всички притежатели на абонаментни карти ще могат приоритетно да закупят пропуските си

Ръководството на Левски излезе със съобщение до феновете си във връзка с продажбата на билетите за финала на Sesame Купа на България срещу ЦСКА на 15 май.

Интересното е, че всички притежатели на абонаментни карти за сезона ще имат възможност да си купят пропуски с приоритет до 6-ти май включително.

Ето какво пишат “сините” на клубния си сайт:

“Левскари,

Във вторник, 3 май от 10:00 часа в продажба се пускат билетите за финалa за Купата на България срещу ЦСКА-София. Двубоят е на 15 май, неделя от 17:00 часа на Национален стадион “Васил Левски”.

Билетите ще се продават на касата пред сектор А на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”, онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти – бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи. Цените са следните:
Сектор Б – 15 лева
Сектор В – 35 лева

ВАЖНО!!!

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще имат възможност да закупят приоритетно билет за финала за Купата на България! Те ще могат да сторят това до 19:14 часа в петък, 6 май ЕДИНСТВЕНО на касата пред сектор А на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов” срещу предоставяне на абонаментна карта. Притежателите на сезонни пропуски за VIP ложа (в това число на Платинени членски карти), за сектор А и Сектор В на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов” ще могат да закупят билети за сектор В на Национален стадион “Васил Левски”, а тези с абонаментни карти за сектор Б – за сектор Б на Националния стадион. С една абонаментна карта може да бъде закупен един билет за финала за Купата на България”.