google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърите нямат съмнение в победата на Сините

Стартиралият със загуба Левски посреща в първото си домакинство за сезона новака в Първа лига Спартак (Варна) с единствената мисъл да спечели първите си точки в първенството.

Двубоят от втория кръг на Първа лига е тази вечер – от 21.00 часа, на стадион “Георги Аспарухов” и е част от тв програмата за мачовете за деня.

Любопитно е, че и двата тима отстъпиха с 0:1 в първия кръг на шампионата. Левски загуби с този резултат при гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица, а Соколите си вкараха автогол в добавеното време на мача със Славия.

Сините са големият фаворит за победата и това се забелязва отчетливо в предложените коефициенти от букмейкърите. Съставът на Станимир Стоилов ще търси както първи точки в първенството, така и напомпване на самочувствието преди двубоя с ПАОК (Солун) в Лигата на конференциите.

Ставката на Bet365 за победа на Левски е 1.22, докато сензационен успех на Спартак е оценен с 13.00. Коефициентът за равенство е 6.50.

Срещата тази вечер със сигурност пропускат бившият капитан на националния тим Ивелин Попов, който получи травма още по време на предсезонната подготовка, и бранителят Цунами, който контузи коляното си при загубата от ЦСКА 1948.

Нападателят Роналдо тренира индивидуално заради неразположение, но се очаква да бъде титуляр в мача със Спартак.

Място в стартовите 11 на Левски най-вероятно ще получи и бившият защитник на Царско село Жереми Петрис, който бе привлечен на пожар заради недоволството на Станимир Стоилов от Анте Блажевич.

Дебют за варненци ще направи новото попълнение Мартин Тошев. Капитанът на Соколите Янчо Андреев също се очаква да бъде на линия, въпреки че изпитваше болки в края на мача със Славия.

Вероятни състави:

Левски: Михайлов – Петрис, Сундберг, Ван дер Каап, Кордоба – Краев, Кръстев – Роналдо, Г. Миланов, Уелтон – Бари

Спартак: Дичевски – Будинов, Борисов, Ел Анаби, Менди – Черненко, Ц. Илиев –  В. Митев, Андреев, Мартис – Б. Васев

Можете да следите мача и онлайн в bet365 приложение.