Левски може да се стабилизира финансово с продажбата на петима играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Левски може да продаде петимата си най-скъпоструващи футболисти, за да подобри финансовото си положение предвид тежката ситуация, в която се намира клубът. Доста е вероятно “сините” да прибегнат до този ход, за да напълнят касата.

Младата звезда на столичани Станислав Иванов може да донесе на клуба 1,3 – 1,5 милиона евро на клуба като към него има интерес от шотландски клубове.

Робърта се откроява като втората апетитна хапка като младостта и офанзивният му пост са големи плюсове. В Левски обаче се притесняват, че нидерландецът може да разтрогне по вина на клуба и така да бъде изпуснат без пари. Иначе към Робърта има сериозен интерес от отборите на Легия, Ференцварош и турски клубове като цената му надвишава с малко 1 млн. евро.

Бразилецът Паулиньо също е сред най-силните играчи на Левски и може да бъде продаден. За него периодично се появяват информации за интерес от страна на украинския Динамо Киев, като крилото е оценяван на 1.3 млн. евро. Паулиньо има опит по украинските терени, тъй като пристигна в София от отбора на Зоря Луганск. През февруари дори имаше информация, че Динамо предлага 1.8 млн. евро за бразилеца.

Защитникът Холмар Ейолфсон пък може да донесе 600 000 евро на “сините” при евентуален трансфер. Друг централен защитник – Каргас, надали ще бъде продаден за повече от 300 хиляди евро.