Левски прави опити да се подсили с петима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На „Герена“ чакат двама централния защитници, десен бек, дефанзивен халф и централен нападател

Опитите на Левски да подсили отбора това лято с нови попълнения продължават. Спортно-техническият щаб на „сините“ опитва да привлече петима нови играчи, пише “Тема спорт”. На „Герена“ чакат двама централния защитници, десен бек, дефанзивен халф и централен нападател.

В момента столичани водят преговори за крайния бранител на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен, въпреки че собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски отхвърли варианта за раздяла с футболиста.

Треньорът на Левски Живко Миланов иска да привлече нападателя Исмаил Иса, но собственикът Наско Сираков не е съгласен на подобен ход. Шефът на „сините“ не виждал перспектива в тази сделка и нямало как след това да се стигне до продажба на футболиста, от която да влязат свежи средства в касата на клуба. Договорът на Иса с Черно море изтече и не бе подновен, а футболистът в момента е свободен агент.

В същото време се разбра, че желаният от Левски Преслав Боруков изчаква развръзка в преговорите с английски тим. Ако те пропаднат, то нападателят ще дойде на “Герена”. Припомняме, че младежкият национал проведе среща с Наско Сираков в края на юни, след която е дал уверение, че ще се присъедини към „сините“, ако не успее да си намери отбор в чужбина.