google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мениджърът на младежкия национал Петко Христов Пламен Пейчев обяви пред специализираното издание за фенове на Фиорентина firenzeviola.it, че Левски е направил запитване за възможността да привлече бранителя на “Георги Аспарухов”.

Според Пейчев интерес към клиента му има също от тимове от второто и третото ниво на италианския футбол.

Христов бе привлечен от Фиорентина през 2017-а година, но все още не е записал мач в първия тим. През последните два сезона той игра под наем в Серия С с екипите на Тернана и Бишегие.

„Той трябваше вече да се е присъединил към Фиорентина, но бе отзован отзован в младежкия национален отбор, който има решаващи мачове за класиране на Европейското срещу Русия и Сърбия и в крайна сметка остана в България. Надявам се след това да се завърне във Флоренция“, споделя Пейчев.

„Надявам се Бепе Янчини да го забележи без да гледа в личната му карта. Петко имаше добър сезон в Бишелие и всъщност има повече от 10 запитвания от Серия С и 2-3 от В. Не само това, от Левски София също се свързаха с нас. Но нашата надежда е той да остане в първия отбор на Фиорентина“, допълва агентът.

Любопитно е да се отбележи, че Петко и неговият брат близнак Андреа Христов започнаха своята кариера именно в школата на Сините, но през 2013 година се преместват в Славия.