Левски ще разчита на последното си ново попълнение срещу Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Последното ново попълнение на Левски – Матео Стаматов, ще бъде картотекиран за гостуването на Арда (Кърджали) във втория кръг на efbet Лига. “Сините” се надяват, че ще могат да уредят правата на 21-годишния футболист, както сториха преди това за срещата с Берое с другите двама нови – защитниците Живко Атанасов и Тома Даске.

Наставникът на Левски Георги Тодоров настоява това да се случи до уикенда, тъй като държи да има по-дълга скамейка. Срещу Берое специалистът извърши само една промяна, като тя бе принудителна на почивката. Халфът Симеон Славчев получи контузия и на негово място се появи Здравко Димитров. На пейката неизползвани резерви останаха Николай Кръстев, Марин Петков, Мартин Петков, Атанас Кабов и Насиру Мохамед.

На Матео Стаматов се възлагат сериозни надежди. Той е гласен да играе като ляв защитник, а Орлин Старокин да заеме мястото в центъра на халфовата линия. 21-годишният футболист, който е юноша на Еспаньол, се е понравил на Георги Тодоров и се очаква да замени напусналия в посока Шарлероа Иван Горанов, пише “Тема спорт”.