google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски почти сигурно ще продаде трима от най-скъпите си играчи, за да подобри финансовото си положение. Звездите на тима Холмар Ейолфсон, Паулиньо и Найджъл Робърта е много вероятно да напуснат “Герена” през лятото и въпросът е какви футболисти ще бъдат взети на техните места.

Първите двамата са сред най-скъпоплатените играчи в Левски. Според международния сайт за трансфери и цени на футболисти – Transfermarkt.com, столичният тим може да получи 3,9 милиона евро от продажбата на тримата футболисти.

Сред потенциалните напускащи са още Насиру Мохамед и Франко Мазурек, които са със статут на резерви в тима и въобще не оправдаха очакванията. Мохамед пък през по-голямата част дори бе контузен, а Петър Хубчев настояваше много да го вземе в клуба.

Бъдещето на халфа Стайн Спиерингс и защитника Янис Каргас също остава под въпрос. Първият бе привлечен с много очаквания на “Герена” и може да кажем, че се представя добре. Каргас пък е стабилен в защита в повечето срещи и ще бъде неприятна новина, ако напусне тима.