Лийдс ще се опита да отмъкне играч на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Представителят на Премиър лийг Лийдс няма намерение да спира със селекцията. Марсело Биелса иска да подсили още своя отбор и "лисиците" да атакуват първата половина на класирането във Висшата лига. Според “Екип” клубът е в напреднали преговори с Байерн Мюнхен за трансфера на 21-годишния халф Микаел Кюизанс.

Представителят на Премиър лийг Лийдс няма намерение да спира със селекцията. Марсело Биелса иска да подсили още своя отбор и “лисиците” да атакуват първата половина на класирането във Висшата лига. Според “Екип” клубът е в напреднали преговори с Байерн Мюнхен за трансфера на 21-годишния халф Микаел Кюизанс.

Баварците подписаха с френския халф преди година отБорусия Мьонхенгладбах за 10 млн. евро, но сега са напът да го продадат за двойно повече. Кюизанс играе като централен полузащитник и е юношески национал на Франция, но след като пристигна на ‘Алианц Арена’ има малко шансове за изява.

Точно затова има възможност Байерн да го продаде. Според информациите Кюизанс вече се е разбрал за личните си условия с “лисиците”. Тимът на Марсело Биелса стартира добре в английското първенство като има 2 победи от първите 3 кръга от сезон 2020/21.